4.10.2016 г., 7:51 ч.  

Чудо 

  Поезия » Любовна
397 0 5

Видя ли,че може
сред цялата плява,
да тръгне случайно
и стръкче любов!

Видя ли стеблото,
как вие и крепне,
готово да дава
на бури отпор!

Видя ли листенца,
подават ръчички
в прегръдки улавят
топъл ветрец!

Видя ли, че с обич
и мъничко грижа,
стръкчето вече
е вързало цвят!

Усети ли, как,
от аромата любовен,
сърцето препуска
в щастливия такт!

Видя ли, че може
сред цялата плява,
да стане и чудото
с име Любов!

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??