15.04.2010 г., 1:31 ч.

Чужди 

  Поезия » Любовна
592 0 1

Студена сянка двама ни дели.

Аз и ти ли сме тези непознати?

От плът и кръв стоиш пред мен -

студен, далечен.

Нито трепет, нито свян.

Случайни хора,

случайна среща.

Защо, какво се промени?

Аз не те обичам,

а ти не ме бленуваш вече?

Чужди сме, нали?

Тогава не ме пресрещай всяка вечер!

© Наска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотна както винаги. Да ти кажа и картинката която нарисува, за да напишеш самото стихотворение не беше зле. Браво. :D
Предложения
: ??:??