3.12.2008 г., 22:59 ч.

Чужди думи 

  Поезия » Любовна
597 0 3

Да вярвам ли на думите ти аз?

Страхувам се, че може да ме лъжеш.

От чужди хора чувам странни думи,

които уж си казал ти.

Не мога да им вярвам,

затова те моля -

ако имаш нещо да ми казваш -

кажи ми го, докато гледаш ме в очите.

Искам от теб да го чуя -

знам, че от истината боли.

Но искам да ти кажа,

ако не знаеш - от лъжата много повече боли!

 

Посветено на един скъп човек :):):)

03.12.2008г

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??