Моята луна е все наполовина
(любовта на всеки мъж с друга я деля)!
Силна съм за кратко, но губя сила,
защото смазва ме пареща вина.
Вина, че нощем аз крада чужди ласки
и времето за обич им отнемам!
Вина, че пред други слагам маски
и пред тях вината не искам да поемам!
Съжалявам техните съпруги,
сякаш с нокти разкъсвам техните сърца!
Често питала съм се как се чувстват всички други
и как заспиват техните деца!
И ти си един от тях - от чуждите мъже,
в който открих любов гореща!
Хайде, обеси ме! Ето ти въже!
Виновна съм, че моята любов е грешна!
Да бъда твоя - никога няма да се случи,
защото много хора ще бъдат наранени.
Затова от грешките си да се получим,
че чуждите мъже са забранени!
© Ванеса Всички права запазени
но този стих е прекрасен...нищо, че е тъжен.
с обич, Ванеса.