28.07.2009 г., 1:23 ч.

Чуждото щастие 

  Поезия
530 0 3

Чуждото щастие

с усмивки и смях

мога да го гледам

с часове и да си кажа:

смисъл има.

Светлина е

и удоволствие мечтано,

изненада вълшебна

с чар неустоим.

Впечатлява ме излъчването

и слънчевата му украса.

Въздухът танцува

и незабравимост подарява.

 

                                                                                 Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??