Чуждото щастие
с усмивки и смях
мога да го гледам
с часове и да си кажа:
смисъл има.
Светлина е
и удоволствие мечтано,
изненада вълшебна
с чар неустоим.
Впечатлява ме излъчването
и слънчевата му украса.
Въздухът танцува
и незабравимост подарява.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены