22.10.2005 г., 23:40 ч.

Чувства 

  Поезия
1081 0 11
Казах нещо, което не мислих.
Чувствах нещо, което не казах.
Мразих някой, който не трябва.
Обичах онзи, който не заслужава!

Ранявах хора, които не исках.
Исках тебе... а ти ме рани!
Не можех да спирам копнежа,
не можех да върна минали дни...

Обичах те силно, но ти ме остави.
Оставях всеки, но не можех и теб.
Ти всичко ми взимаше тайно,
дори силата да тръгна напред.

Исках да плачеш, дори и да гледам!
Реших да си върна това.
Видя ли какво е да плачеш,
а отсреща да чувстваш леда!

Уморен вече при мене се връщаш...
търсиш ме попаднал в беда.
Виждаш ли, боли ужасно,
когато от чувствата няма следа!

© Милица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??