28.03.2013 г., 9:28 ч.

Чувства 

  Поезия » Любовна
527 0 0

Самота, тъга и любовта са чувства силни и свързани,

завладяват душите на хората по света както три сестри, силно обвързани.

Човек самотен е, но друг среща, в очите им проблясва искра.

Протегната ръка, ръка посреща и искрата пламва в буен огън веднага,

Стопил в сърцата им леда, тоз красив огън е огънят на Любовта.

Мъж и жена вървят прегърнати, усмихнати сега и вярват,

че ще са неразделни – СЪДБА, но има лоши чувства ЗЛОБАТА и ЗАВИСТТА,

спотайват се в душата човешка от другата страна.

Зли хора завидяха на младите, на Любовта,

Попречиха им на щастието сега, при тях появиха се ТЪГА и САМОТА.

 За да спасят Любовта, нужна е БОРБА.

СМЕЛОСТ, НАДЕЖДА и ВЯРА се сплотиха. Те заедно се обединиха.

От лошите чувства Любовта освободиха.

И грейна усмивка и радост в очите, и вече ги няма там сълзите.

Протегната ръка, ръка посрещна, а пръстите се вплетоха сами ЗАВИНАГИ!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??