Недоизказаните думи повече болят,
от вѝковете на разбити чувства.
Понякога, когато си мълчим
разказваме истории не чути.
В очите може да се види много,
ако прогледнеш може да гори.
Вълнението скрито те погубва,
забравяш или си признаваш, за да се спасиш!
© Весела Йотова Всички права запазени