28 abr 2018, 11:06

Чувства 

  Poesía
624 0 3

Недоизказаните думи повече болят,

от вѝковете на разбити чувства.

Понякога, когато си мълчим

разказваме истории не чути.

 

В очите може да се види много,

ако прогледнеш може да гори.

Вълнението скрито те погубва,

забравяш или си признаваш, за да се спасиш!

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??