28.08.2013 г., 21:01 ч.

Чувствай се смислено, когато... 

  Поезия » Любовна
628 0 1

Затворени са очите ни,

дъха ти усещам по кожата си -

вятър, на небето има звезди.

Спим.

Вълшебство се случва на мен,

защото ти си до мен.

Никога мъж не е споделял с мен 

нощта си, в която спи.

Специално е вниманието ти към мен.

Светлина, чистота, свобода, доброта, усмивка

имаш от мен.

Събуждай ти тези усещания за мен.

Подарявай ми

романтика, топлина, надежда

на мен.

Чувствай се смислено,

когато го правиш за себе си 

и знаейки, гледайки се в очите си,

че сърцебиене любовно

имам заради теб.

 

                                                                                                                 За Чавдар

                                                                                                                                     

                                                                                                                                       Г.Ф.Т

 

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??