30.05.2008 г., 20:05 ч.

Чувствам 

  Поезия » Любовна
659 0 4
Чувствам

Какво чувствам, какво чувстваш - чувства объркани някакви,
нощи и дни на мълчание, целувки, прегръдки всякакви,
но в свят виртуален, измислен и толкоз фалшив,
дни наред втренчени в монитора сив.

Какво чувствам - тежест, болка, страдание,
очаква сърцето ти едно нежно признание,
но ме спират толкова много неща, страх от презрение
за моите чувства, за твоето, чуждото мнение.

Какво чувстват очите ми - хладнината студена
в свят на болка, самота за мен отредена.
Какво чувстваш, какво чувствам - чувства объркани някакви,
нощи и дни на мълчание, прегръдки, целувки всякакви.


                                      23.05.2008г

                                      19:49ч   

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??