5.04.2020 г., 23:33 ч.

Чувствам те близко 

  Поезия » Любовна
453 0 0

 Очите ти търсят , устните парят , но ти бе моят спасител.

     Името ти - сладко и солено , запомних го , когато ми го даде на прозореца лед в който бе написано ,, помни мойте устни и споменът за мен.

Потънах в мисли , любовта ме зове , вървя и гоня из морския бриз силуета ти...

  Безгранична е любовта ми.

 Заведи ме там където си ти? 

Някъде на северозапад...

Вярвам в истинското...

   Докоснах те , почуствах те как се умотавам около теб , но аз съм твоя и ти си мой...

    

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??