24.10.2012 г., 13:33 ч.

Чувствам те, скъпи... 

  Поезия » Еротична
1432 0 0

Чувствам те, скъпи.

Да, чувствам пръстите ти,

обхождащи всеки милиметър от тялото ми.

Чувствам сърцето ти, горящо за мен,

за моята душа.

Чувствам устните ти,

показващи ми любовта ти.

Чувствата напират в мен.

Искам да крещя името ти.

Да забия нокти в кожата ти.

Да те задържа само за мен.

Да си вечно мой, скъпи, защото

твърде много време мина.

Твърде много сълзи се проляха.

Твърде много чувства изтляха.

© Елица Дойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??