Oct 24, 2012, 1:33 PM

Чувствам те, скъпи... 

  Poetry » Erotic
1438 0 0

Чувствам те, скъпи.

Да, чувствам пръстите ти,

обхождащи всеки милиметър от тялото ми.

Чувствам сърцето ти, горящо за мен,

за моята душа.

Чувствам устните ти,

показващи ми любовта ти.

Чувствата напират в мен.

Искам да крещя името ти.

Да забия нокти в кожата ти.

Да те задържа само за мен.

Да си вечно мой, скъпи, защото

твърде много време мина.

Твърде много сълзи се проляха.

Твърде много чувства изтляха.

© Елица Дойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??