18.03.2022 г., 10:57 ч.

Чувствен миг 

  Поезия » Любовна
939 1 4

Виждам те – от обич разцъфтяла

в утринната бяла светлина,

пролет, тъй красива, оживяла

в чудодейна приказна страна!

 

И смехът на слънчево момиче

стопля в миг света около мен,

а сърцето тихичко изрича

стих след стих, от тебе вдъхновен!

 

Запленен, светът добър усеща,

че е друг, с усмивка на уста!

Чувствен миг!... Дихание горещо!

Нежен повей – лъх на любовта! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??