14.03.2009 г., 8:32 ч.

Чувство 

  Поезия » Любовна
570 0 3

 

Да ме загърнеш в прегръдки как бленувам,

под устните ти жарки пак да се топя,

от твоя огнен поглед да избухвам

и да изгарям в омаята на любовта. 

 

Да ме владееш с чувство най-красиво,

в стон неустимо до гръдта ти да горя 

и в унес от страстта душите ни пленила,

неумолимо твойто име да шептя.


 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??