3.08.2016 г., 15:09 ч.

Coeurаж 

  Поезия » Любовна
572 0 3

Coeurаж

Аз съм от тези с неумиращо сърце,
Сърце, което след всяка рана става още по-силно,
Сърце, което след като бъда разбито на парчета, обича още по-силно.
Сърце, което не се интересува от това, което виждат очите, а следва себе си.
Сърце, което дава всичко и не очаква нищо.
Сърце, което да иска да бъда само на един.
Сърце, което въпреки студения свят никога няма да изстине.
Сърце, което винаги ще търси само и единствено любовта.
Истинско сърце.
...
Това сърце никога не ще бъде разбрано.
Това сърце никога не ще бъде обичано.
Но знаеш ли, приятелю, хората с неумиращи сърца никога не ще спрат да търсят любовта, защото са най-смели, а смелостта идва от сърцето.

 

 

© Stoyan Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??