26.02.2008 г., 18:46 ч.

"Come to me" 

  Поезия
760 0 2

Идваш ти и си отиваш винаги.

Никога не остана при мен

за повече от ден.

Имах те истински,

докоснах се до душата ти,

но да те имам до мен

не ще мога и до сетния си ден.

Без теб живея като на чернова

и така ще е до края на света.

За теб не мога  да съм

нещо повече от приятел добър,

а ти за мен не може да си

по - малко от несподелена любов.

И ако някой ден

те имам само за мен,

ще ти прошепна тези думи само:

"Благодаря ти, че си с мен

за повече от ден"!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много добро, особено последните 2 стиха ме зарадваха много
  • Аааа това е невероятно!Поздрави!
Предложения
: ??:??