Идваш ти и си отиваш винаги.
Никога не остана при мен
за повече от ден.
Имах те истински,
докоснах се до душата ти,
но да те имам до мен
не ще мога и до сетния си ден.
Без теб живея като на чернова
и така ще е до края на света.
За теб не мога да съм
нещо повече от приятел добър,
а ти за мен не може да си
по - малко от несподелена любов.
И ако някой ден
те имам само за мен,
ще ти прошепна тези думи само:
"Благодаря ти, че си с мен
за повече от ден"!
© Криси All rights reserved.