25.02.2009 г., 15:31 ч.

Цветна маска 

  Поезия » Друга
794 0 0
Зад маска ти криеш хиляда лица,
зад стената си криеш замрели мечти,
да, по света има разбити сърца,
но не оставяй и твоето с тях да лети.
Не крий красотата си от тези край теб,
разкрий се  на тези, които са добри,
пази се от тези, които ги има навред
и крият в душите си планове зли.
Изправи се пред жестокия свят,
нищо, че той се опитва да те спре,
недей да таиш в душата си яд,
а го пусни навън, под синьото небе.
Захвърли маската, толкоз ненужна и сива,
и обагри лицето си с дъга цветове,
разкрий се тъй гальовна и жива,
съживи мечтите си като невинно дете.

© Ивичка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??