28.04.2008 г., 10:44 ч.

Цветя 

  Поезия » Пейзажна
585 0 7

Сред цветята красиви крача из полето днес,

как мило е, Боже, докосвам ги тихо, с финес...

Дар божествен, знам, от теб е всеки полски цвят,

и ухаен, пъстър е за нас този земен свят...


© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??