7.12.2012 г., 14:17 ч.

Цветя от полето 

  Поезия » Друга
408 0 0

Аз обичам те,

но страхувам се да не те пак загубя.

Аз вричам се

и искам завинаги да те любя.

 

За теб жадувам,

знам, че и ти мен обичаш,

с теб да лудувам

искам и любовта си да изричаш.

 

Аз ще те обичам

вечно, но ти отдавна си на небето

и ще окича

гроба ти с красиво цвете от полето.

© Милен Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??