17.07.2009 г., 2:19 ч.

Цветът на живота 

  Поезия » Любовна
581 0 1

Има ли нещо в теб,

което мога да забравя?

Малка част, която искам да запомня,

като в приказка да полетя!

 

Виж цвета,

цвета на дъгата,

цвета на листата,

на живота... на земята.

 

Звезда от реалността,

падаща в неизвестността.

Играта на брега,

мечтата за цвета.

 

Виж цвета!

Само погледни света,

колко радост, болка и мечти

събрал е в цветната дъга...

 

Само погледни го...

 

© Карина Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??