26.09.2020 г., 17:56 ч.

Цяла вечност 

  Поезия » Любовна
271 1 2

 

          Цяла вечност

 

Сто години си ме чакал

аз да се родя,

сто години си ме искал,

без да разбера.

 

Сто години си обичал

морските вълни,

сто години си се вричал

в своите мечти.

 

Сто години любовта ни

пленница била,

ден след ден неизживени,

без да разбера.

 

Сто години – цяла вечност,

пазиш любовта,

сто години да се сбъдне

нашата мечта.

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??