22.03.2023 г., 11:41 ч.

Цялост 

  Поезия » Любовна
176 1 0

И когато косите 
Със златен оттенък 
И очите сини 
Със сива мъгла 
Допрат се до кожата ми 
Пробият я меко и нежно 
И дъхът топъл 
Усещам по целият си гръб 
И устни плътни 
Меки но сухи като пустиня 
Обгръщат лицето ми 
И изпиват живота 
Тогава не съм вече сама 
И знам че съм цяла

© Виктория Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??