13.11.2007 г., 14:35 ч.

... 

  Поезия » Любовна
579 0 4

                                               ....

Изпепелени часове.

Белязани с очакване минути...

и стон, прикрит зад мълчалива маска.

Мелодия от тъжен сакс.

Молитва...

Копнея да съм с теб.

Молитвите ми чува само мракът.

А Бог мълчи...

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??