29.10.2007 г., 9:03 ч.

* * * 

  Поезия
533 0 4

 

 Искам всичко онова, което

 някога ми бе отнето:

 чувства, страст, желания -

 заменени със страдания.

 Искам да освободя съзнанието

 от непрестанните терзания;

 искам да си върна лятото -

 пълно със мечти и обещания.

 Дали не искам невъзможното,

 не знам кога и как ще разбера,

 но между редовете на стиха

 се крие най-ужасното -

 усещане за самота!

© Елена Гъдева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??