27.08.2008 г., 13:29 ч.

*************** 

  Поезия » Любовна
615 0 2

Спомени красиви,

усмивки скрити,

лъжи горчиви,

сълзи прикрити...

 

Самота мъчителна,

усмивка изтрита,

любов незначителна,

лъжа разкрита...

 

Живот назаем,

любов изгубена,

сърце под наем,

сълза погубена...

 

Смърт, желана,

с нож в ръка,

съдба мечтана,

отронена сълза...

© Девс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??