12.03.2008 г., 12:39 ч.

... 

  Поезия » Любовна
568 0 0
Ти... на две разкъсан,
аз... до болка наранена,
тя... неосъзнаваща проблема!
За нея ти си поредно прегрешение,
за теб тя е сладко изкушение!
А аз търся отговор и питам се ЗАЩО?
Защо на мен? Защо така? Защо сега?
Питам теб... а ти мълчиш,
мислиш, че ще го преглътна...
Не, недей, не ме докосвай,
с това не ще се върна!
По-лесно ще ми е без тебе да живея,
а ако тя те иска... щастлив бъди с нея!

© Аня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??