15.01.2009 г., 8:40 ч.

Да... 

  Поезия » Друга
443 0 0
                       Да...

Да гледаш към небе безкрайно
с копринена украса!
Да бродиш с топлота незнайна
в гласа на птица плаха!
Да стелиш жарки думи с устни
като дъга дъждовна!
Да качваш върхове зелени
на дървеса вековни!
Да пърхаш, но с крила от листи
по вятъра нестихващ!
Да гледаш в детските очички
на шоколад чертите!
Да блеснеш като росна капка
на диамант подобно!
Да бъдеш всичко! Да, с усмивка
светът те е прегърнал!

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??