19.12.2006 г., 12:29 ч.

Да бях... (13) 

  Поезия » Хумористична
1425 0 13
Да бях Луканов в „Сделка или не”

И да се правя всеки ден на интересна...

Свалила бих си блузата поне

и на банкера с мен не ще да му е лесно.

Да бях Гарелов с „Вот-а на доверие”,

да зная отговорите на всичките въпроси...

Но знам – отдавна е това поверие –

че мъдростта и повече тъга ни носи.

Да бях и Зара в „Ало, къщата”

и в някаква безумна логорея

през вечер да повтарям все едно и също, та

до полудяване... Не мога да съм като нея.

Да бях „Биг Брадър” – да раздавам

пари за мисии – без никаква измама

и да наказвам провинения със леден глас...

(това се случва всеки ден у нас)



Но вкъщи благо всички подчинявам

със чара си неустоим, защото съм Биг Мама!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??