11.01.2023 г., 14:08 ч.

Да бъда твой съпруг… 

  Поезия » Любовна
208 2 0

Възкръснах в теб и пак цъфтя от детство,

когато бях най-жив и твой любим.

Аз пазя миг от сън с дъха на клетва,

че точно ти над мен с любов ще бдиш.

 

Днес нося всички радости и болки,

щом мога да творя небе от стих.

А моята молба е все към Господ –

да бъда твой съпруг и с обич чист.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??