1.07.2014 г., 21:41 ч.

Да бъда явна 

  Поезия » Любовна
440 0 0

Не искам да съм тайна
зад имейл скрита,
като смс изтрита
или пропуснато обаждане.
Искам да съм явна,
за него сбъдната мечта блянна.
Не искам да ме крие,
а сълзите ми да трие.
И лицето с усмивка да дарява...
По мен да се поболява,
щом ме няма.
... С мен да остарява...
Искам дърво да засадим
и с любов да го дарим. 

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??