7.08.2008 г., 6:27 ч.

Да имах дарбата да те възпея 

  Поезия » Любовна
511 0 9
Да имах дарбата да те възпея,
едва ли ще повярват на това.
Навярно ще си кажат, че живея
в илюзии извън реалността.
А тя – реалността - е точно тука,
в пределите на чистата любов,
останалото - всичко е разруха,
която гине и не дава плод.
Но как да ми повярват те, когато
ги злобата и користта души,
превърнали живота си във блато,
а любовта, прокудена, кръжи?
- Не ме възпявай в рими и куплети!
Душата ми за тебе цяла свети.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??