27.03.2008 г., 21:43 ч.

Да избягам... 

  Поезия » Любовна
593 1 0
Искам да избягам...
от теб, любов,
от теб, тъга.
Не искам да оставам...
от болка без душа.
Умея да обичам,
но всичко има край,
и никога във ада
няма рай.
В живота няма избор,
аз щях да бъда тук.
Съдбата ми е друга
и ти ще станеш друг.
Когато дойде ден,
не толкова суров
Ще искам ти
да си до мен,
единствен мой живот.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??