30.11.2023 г., 9:28 ч.

Да избягаме 

  Поезия » Любовна
130 0 0

      

      Да избягаме

 

Да избягаме със тебе двама,

този свят е много, много луд!

Да потърсим пак звездите и луната

и гласът ни нека бъде чут!

 

Давай да избягаме накрая

някъде далече по света!

Всяко чувство иска тишината,

за да радва нашите сърца.

 

Да избягаме със тебе двама,

ще ни скрие може би нощта!

Нека, нека с тебе да остана!

Да ни води само любовта!

 

Давай да избягаме накрая!

Зная, стават още чудеса!

Чакай ме – къде не зная,

ще ти пратя някаква следа!

 

Да избягаме със тебе двама,

в нощ такава пак не ми се спи!

Нека спре и времето в забрава,

в омагьосания свят ти остани!

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??