26.09.2006 г., 16:08 ч.

Да ме намериш 

  Поезия
657 0 12
Потънах
в паяжината на дните
пропити с дъжд,
мъгли
и студ.
Загубих се
сред
тишината на сълзите,
която
ме взриви ,
като барут...
Отчаях се
без
топлото ти рамо,
без
споделената прегръдка
във нощта...
Да те очаквам
ми
остана
само..
Да ме намериш..
утрото ти завеща...

© Магдалена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??