1.04.2009 г., 12:38 ч.

Да ме намериш 

  Поезия » Любовна
721 0 9

Следите ми не ще изгубиш,
щом търсиш ме и ме жадуваш,
сърцето ти ще ме намери,
при мен отново ще доплува.


Дори и мракът и пороят
не ще ни отделят един от друг,
завинаги оставам твоя,
бъди до мен - и аз съм тук.


И силата във нас посята,
отново ще ни срещне,
като привлечени с магнит,
ще бъдем двама - без остатък
и пак ще си принадлежим.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??