19.12.2012 г., 23:19 ч.

Да можех! 

  Поезия » Любовна
635 0 0

 

 

Де да можех да ти кажа 

как бие лудо сърцето ми за тебе.

Тялото не се подчинява на волята ми.

Краката се подкосяват

и устните не искат да изрекат и дума една!

Но не мога!

 

Де да можех да ти кажа,

че в крехкия ми живот

ти си най-хубавото нещо!

Моето слънце, моята топлина,

моята усмивка една!

Но не мога!

 

Де да можех да ти кажа,

че всяка нощ бленувам

как в прегръдките ти заспивам като дете.

В милия ти поглед как се давя

и потъвам от любов.

Но не мога!

 

Де да можех да ти кажа,

че цялото ми същество трепери,

когато долови гласа ти.

И иска само едно… едно!

Да чуе  как му казваш „обичам те”!

Но не мога!

© Натали Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??