20.07.2023 г., 11:20 ч.

Да обичам, научи ме 

  Поезия » Любовна
166 1 6

        

Да обичам, научи ме

 

Облаци над мен летят,

тъмни бури ме преследват,

гръмотевици блестят,

силни ветрове ме следват.

 

Просто ти ме прегърни

и от всичко защити ме,

и да бъдат светли дни…

Да обичам, научи ме!

 

В тези сини небеса

слънцето с любов да свети,

в погледа ти  любовта

радост светла да ми носи!

 

Да забравя, да простя,

всички бури са излишни!

Да открия красота,

както в дните ми предишни!

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??