8.07.2007 г., 7:46 ч.

Да, още ме обичаш ти! 

  Поезия
706 0 3
Макар и с широко отворени очи,
сърцето ми отвътре спи.
Сънува то и скритичко мълви,
че още го обичаш ти.

И спускат се върху ни пак мъгли,
светкавица отново прогърми
във нежните ти, слушащи уши.

С трясък дъждът ще завали,
да измие всичките следи.
А ехото приглася и мълви:
"Да, още ме обичаш ти!"

© Ивета Лъскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??