Jul 8, 2007, 7:46 AM

Да, още ме обичаш ти! 

  Poetry
704 0 3
Макар и с широко отворени очи,
сърцето ми отвътре спи.
Сънува то и скритичко мълви,
че още го обичаш ти.

И спускат се върху ни пак мъгли,
светкавица отново прогърми
във нежните ти, слушащи уши.

С трясък дъждът ще завали,
да измие всичките следи.
А ехото приглася и мълви:
"Да, още ме обичаш ти!"

© Ивета Лъскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??