7.03.2016 г., 6:47 ч.

Да поискам 

  Поезия » Друга
295 0 2

Какво да поискам, от кой ли не знам?

Вървя по пътека с вяра напред.

Поискайте, има ли Аз ще ви дам,

всичко с любов ще раздавам навред.

Колко е жалко когато погледна,

хора вървейки навели глави.

Спирам си тихо, уж да поседна,

без вяра в душата живот не върви.

Любов да поискам. Вече я няма,

убягва далеко, няма мечти.

Пътека в живота няма голяма,

малка е, малка но тя ни върти.

В.Й. 02.03.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • След като и любовта ни изостави, пътеката ще върти ли...върти. Поздрав, Василе и лека седмица!
  • Харесах! Поздрави!
Предложения
: ??:??