7.10.2007 г., 11:48 ч.

Да помълчим на мъртвата в леглото! 

  Поезия
1197 0 16
Сведете плоските си щения -
от еволюция загивате без плод!
Богоподобни свежи въжделения -
брокатеният пъзел е без вход!

Тя чака ви - да разплете утробите,
(насъскани с отрова дни)!
Във мъртвите с погнуса ще поровите,
а в рамото ви зло копито ври!

Ще млъкнете - карфиците са сребърни
и ниже времето стени на тях.
А стъклените им очи са бременни
от семената ви, които разболях.

Родилките със траурни сирени
понасят се към древното легло.
Копита свирят закалени
във чест на мъртвото око!

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??