9.02.2007 г., 9:46 ч.

Да празнуваме 

  Поезия
746 0 7
               Да  празнуваме  


       Две лица засмени.
       Две сърца в обич
       искрена окъпани.
       Две съдби преплетени  
       в търсене на радостта.
       Две ръце протегнати
       да помилват нежността.
       Две тела в прегръдка 
       топла тръпнещи .
       Две сълзи отронени 
       с кристална чистота,
       потъващи в океана на страстта.
       Две пътеки, водещи
       направо в  вечността.
       Да ги извървиме  тихо днес
       в празника на любовта.
          

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??