22.04.2009 г., 22:46 ч.

Да превърнем мечтите си в дела! 

  Поезия » Друга
531 0 2

В себе си виждам сила,
с която да преобърна света,

желание силно,

да превърна мечтите си  в дела!

И всеки удар съдбовен,
който понасях сега,
би бил само трамплин,

да превърна мечтите си  в дела!
И всяка стъпка сгрешена,
която съм сторила сега,

би била вярна пътека

да превърна мечтите си  в дела!

На всяка злоба човешка,
която подлага ми крак,

с усмивка гордо да ù отвръщам

и назад да не се обръщам!

Верния път да следвам,

че краят му е мойта мечта,
да имам куража и силата

да превърна мечтите си  в дела!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е трудно, но не и невъзможно. Пожелавам ти успех!
  • Пожелавам ти да се сбъдне!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??