3.04.2012 г., 13:07 ч.

Да се любим... извънземно! 

  Поезия » Любовна
551 0 13

Къде ли да отидем, скъпа -
за да се любим? На спокойствие...
Тук дяволи Цветята късат...
Убийци дебнат зад завоите...

От Фейсбукарско... до Мал-дивите
ще ни преследват - папа-рачешко...
И жал ми е, че завистливите
ще пукнат от човекоядство!...

Покой едва ли ще намерим...
За Обич тясно е... Студено...
Дали да литнем - към... Венера?
И да се любим... извънземно!...

Марин Тачков
27 март 2012 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??