28.02.2015 г., 18:00 ч.

Да се събудя аз до теб... 

  Поезия » Любовна
781 0 0

1. Да се събудя аз до теб -

  когато звездите смирено гаснат,

  градът събужда се от сън прехласнат,

  светлината мрака побеждава,

  с усмивка лицето твое награждава;

 

2. Щом се събуждам аз до теб -

    обгръщам те с прегръдка нежна,

     целувки твои, сладки кат захар снежна,

       косите ти кат струни крехки,

камбанен звук от тях да ехти;

 

3. Да се събуждам аз до теб -

бурканче сладък мед,

таз душа-камбана що е в теб,

гони страховете, тя, наред,

носи любов и покой безчет,

ключето от Рая вземи от мен,

надеждата да завладее и тоз ден!

 

FIN.

© Калоян Кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??