14.06.2007 г., 16:55 ч.

Да смесиш алкохола с депресия 

  Поезия
1145 0 3
 

Ставаш сутринта от леглото.

Първото, за което се сещаш:

Какво се случи снощи?

Къде ми е палтото?


Вкаран в омагьосания кръг,

Мислиш, но не стигаш до никъде

Да викаш няма да има кой да те чуе,

Само дето главата ти ще се надуе.


Приготвил поредния коктейл от снощи,

Осъзнаваш колко празен си сега.

Да пием за... любима твоя фраза:

Махмурлука стана част от твойта фаза.


Колко е лесно да се самозалъгваш,

Да живееш в своя удавен от алкохол живот.

Огледало няма, затова не си сгрешил.

В депресия недей изпада,

Решението е готово,

Сто от това и още триста

И пейзажа си изградил,

Мозъка си си промил.

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??